HTML

2008.01.05. 21:00 | Lythari | Szólj hozzá!

ma hívtak az osztálytársaim sörözni, de anyukám nem engedett el, mert elértem az eheti sörlimitet, és nem ihatok többet. a héten. mert alkoholista leszek a végén. hm.

aztán, mivel itthon maradtam, Naxa kitalálta, hogy ő most TCP/IP baldur's gatezni akar. a huszadik sikertelen hostolás után patcheltünk vagy háromszor, aztán amikor úgy sem működött, Naxa rájött, hogy valaki lekapcsolta a kolesz szerverét. gratulálok. amúgyis irritálta a játék grafikája DShez szokott szememet.

anyukám tegnap bejött, késő este, és meg akarta lelkibeszédezni azt, hogy milyen szarul esett neki, hogy ő éppen lebaszna, én meg kiröhögöm. ekkor viszont, megmutattam neki ezt, és azonnal megértette a problémát. már ketten sírtunk a röhögéstől. hiába, ez egy retardált család.

egy esti jó tanács, gyerekek: ne higgyetek el mindent, amit szakkönyvekben olvastok akkorse. káros az egészségre.

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasanya.blog.hu/api/trackback/id/tr69286242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása